Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire normalis bolcsessegfo...

Mennyire normalis bolcsessegfog kimutese utan a dagadas?

Figyelt kérdés

Tegnap delutan vettek ki, inkabb este fele. Jol "megkinzott" a doki, de maskepp nem jott volna ki. Furt-faragot, mert csontban volt.

De, vegul csak kijott!

Most ugy nezek ki, mint egy horcsog konkretan.

Faj is egy pontban az alkapcsom. Gondolom ott, ahol furt. Belul a szam is faj elegge, nyilvan ez is normalis.

Meg kitudom nyitni valamennyire, igy talan szajzarat nem kaptam (meg).

Azt mondta, hogy jegeljen. Egesz ejszaka ez ment. Gondoltam, most reggelre jobb lesz. Ehelyett csunyan dagadt.

Cataflam van meg itthon, bar kell meg feliratnom hazidokival.

Mas valami jo meg erre a fajdalomra?

2015. márc. 10. 06:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem rezekálás volt, az is hasonló műtét és másnapra olyan buci lett a fejem, mint egy lufi, jegelni/borogatni kell, még holnap is dagadt lehet, de majd szép lassan lemegy. Nem tudom antibiotikumot szedtél-eFájdalomra Cataflam, vagy Donalgin a legjobb.
2015. márc. 10. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Pár napig jogos, hogy dagadt. SZoktak adni antibiotikumot és fájdalomcsillapítót az elsö pár napra. Szorgalamasan hütsd, csak pépes (és lehetöleg fehérjementes) ételeket egyél, ígyál sok folyadékot, ne sokat mozogj, akkor gyorsabban lemegy.
2015. márc. 10. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen. Nekem egy hét alatt lett az eredetihez hasonló méretű a fejem :D Ne aggódj:)

Jegeld tovább. Nekem egyedül az használt a fájdalomra. Ha van, akkor a zselépárna a legjobb amit a fagyasztóba kell tenni használat előtt és órákig tartja a hőt. Ha nincs, akkor jégkocka, zacskóba téve, törölközőbe csavarva. Én non-stop jegeltem az első pár napban, nélküle elviselhetetlen volt, de így teljesen tűrhető.

2015. márc. 10. 07:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a segitseget!

Jegzseles parnam van itthon ketto. Mar este is aztal aludtam. Most felkotottem magamra.

A "ne mozogjak sokat" nem fog menni, mert a 13 hos lanyom tesz rola, hogy meglegyen a napi testmozgas.

A doki nem irt fel antibiotikumot, mert szte felesleges. Nem tudom hogy megy ez, de du.megyek a haziorvoshoz.

Iratok fel valamit, mert nem akarok megint "sz.rul" jarni.

Plusz most olvastam a Flector Rapid porrol, igy azt is iratok fel. Nem art, ha van itthon a Cati mellett, max.4orankent szedem majd.

Antibigyot meg egyebkent nem tudom miert nem irt fel. Akit elottem mutott nem sokkal, hasonlokeppen, annak irt fel, nekem nem.

2015. márc. 10. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!