Milyen gyulladáscsökkentő kéne, ha fáj a tömött fog?
Betömték (nem a fogorvosom, hanem egy helyettes...). Fáj. Úgy, hogy ha a foggal csinálok bármit, nem fáj, de ha a töméshez hozzáérek, majd bepisilek...szóval rágni sem tudok már bal oldalt.
A fogorvos azt mondta, vegyek valami gyógyszert, szedjem vagy 2-3 napig, aztán ha továbbra is fáj, majd akkor kiveszi a tömést.
Szóval mit javasolnátok?
Két dolog miatt fájhat az egyik ha ideget ért a fúró az tényleg elhalhat 2-3 nap alatt és nincs gond de ha genny góc volt vagy alakult ki a tömött fog alatt akkor szedhetsz rá bármit.
Én a helyedben most mennék az ügyeletre és nem várnám meg a szombat éjszakát amikor oda kell menjek.
Július 14-én tömték ezt.
Most voltam a fogorvosnál.
Nincs semmilyen gennygóc, ideget sem ért akkor a fúró.
Gyógyszer kell.
Igen, valószínű.
De...kérdésemre a válasz.
A doktornő azt mondta, gyulladáscsökkentő kell.
Nem fáj. Ha nem rágok ott, nem fáj. Vettem be cataflamot, 2. nap, hátha segít, tudok majd enni. De nem. Semmilyen fájdalomcsillapító nem ér semmit, mert ha valami "megnyomja" a tömést, olyan fájdalommal jár, hogy kitérek a hitemből...
Szóval. Valami gyulladáscsökkentőt, kérem.
Azok antibiotikumok vényköteles most hiába is mondunk itt bármit külön van vírusra ,baktériumra .
kamilla ,csalán, körömvirág tea
Jézusom...a fogorvos azt mondta (FOGorvos. SZÁJ. FOG. GYULLADT ÍNY), hogy VEGYEK (ÉN, vegyek. menjek be a gyógyszertárba, köszönjek, mondjam mi a szitu (2 tőmondat) és adjam oda a pénzt, kapjam meg a gyógyszert) GYULLADÁSCSÖKKENTŐT !! VALAMILYET!
Én hülye meg ide jövök javaslatért...elrontottam.
BOCSÁNAT!
Holnap teszem, amit tennem kell.
Köszönöm.
BOCSÁNAT!!
Oh, most nézem. Tökre elrontottam. Nem azt kellett volna írni, hogy "a fogorvos azt mondta, vegyek valami gyógyszert", hanem hogy a fogorvos azt mondta, vegyek valami GYULLADÁSCSÖKKENTŐ gyógyszert.
A gyulladáscsökkentés szó csak a kérdésben van. A LEÍRÁSBAN már csak az van, hogy "valami gyógyszer".
Ezt, így, én se tudnám összerakni, csak arra gondolnék, hogy szerencsétlen gyereknek kell valami gyógyszer, mert a fogorvos azt mondta...
A kérdésben az van, ami lenni akar. Nem lényeges. Ti olyan jófejek vagytok, hogy elolvastátok a leírást is.
Elrontottam. Bocsánat. Fránya magyar fogalmazás...túl nehéz. Megérteni meg...lehetetlen.
Mindegy.
Én rontottam el. Tudom hogy mit s tudom, a jövőben hogyan kerüljem ezt el. Köszönöm.
Wow! Végre, valami!
Szeretlek :*
Dalacint fogok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!