Foghúzás után az orvos a sebbe rakott valami gyulladáscsökkentő csíkot, holnap fogja kiszedni. Ez hogy működik? Mi ez?
A tegnapi foghúzás után az orvos rakott a sebbe valami gyulladáscsökkentő csíkot vagy nem tudom mi az. Nagyon keserű gyógyszeríze van, holnapra rendelt vissza, hogy kiszedje. De többet nem tudok. Hogy fogja kiszedni, ha már úgymond lezáródott a seb a vérdugóval? Ijesztőnek gondolom..
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Alapból be volt gyulladva a fog, úgy húzta ki, de mivel jól érzéstelenített semmit nem éreztem.
A gyulladás miatt rakta bele, antibiotikumot nem kaptam, a seb szépen gyógyul szerintem és szinte nem is fáj, még fájdalomcsillapító nélkül is elviselhető.
Foghúzás előtt?
És egyébként fáj, milyen érzés?
Igen, előtte, mert annyira begyulladt, hogy szájzárat kaptam. Azzal oldotta fel a gyulladást.
Egyáltalán nem fájt, bár nekem egyszerű húzásom volt.
Nekem egy hátsó fogam volt teljesen letörve és tulajdonképpen tegnap a gyökeret húzta ki a szájsebész. Be volt gyulladva kicsit az ínyem, de nem volt ilyen vészes, mint neked, csak a röntgenen mutatták nekem.
Úgyhogy emiatt a gyulladás miatt raktak be ilyen csíkot. És most félek, hogy a be sem gyógyult sebből hogy fogja kiszedni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!