12 éves lány vagyok és nagyon szeretném hogy hófehérek legyenek a fogaim. Van valami módszer? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy nap 2x mosok fogat, reggel és este. Fogmosás után szájvízzel öblögetek 1 percig. Vannak olyan fogak amik sárgák. Valami módszer hogyan tegyem őket fehérré? Vagy esetleg olyan fogkrém ami fehérít?2015. aug. 21. 11:16
1/4 anonim válasza:
Olyan fehér sztem nem lesz soha mint pl a sztároknak mert ők fogfehérítésre mentek
2/4 A kérdező kommentje:
értem.mivel lehetne kicsit kifehéríteni??
2015. aug. 21. 12:17
3/4 anonim válasza:
"a fogászatban vita színskálával jegyzik a fogak színét, ami standard a B3-as! (ez tini korra már elérheti a C vagy D-s skálát, és idővel rosszabb és rosszabb) Ez neked SOHA A XXXXXX QXX életbe nem lesz A-s ill A1-es HÓFEHÉR. (Azért írom így mert, ami itt az egyik embernek "fehér", a másiknak már "szürke", a harmadiknak "fekete"). A 2500 forintos fogkrémmel sem lehet sosem fehér a fogad, mert ezek egyszerűen optikailag (és azt is csak rövid időre) "fehérítik" a FOGZOMÁNCOT! HA meg házi és egyéb trükkökkel lemaratod a fogzománcot, hogy a fehérebb árnyalatú dentin jobban "átüssön" az neked (és mindenkinek) konkrétan a fogaid elveszésével jár (gyorsított ütemben)!!! Közben ha szeretnél játszhatsz "pár százasért" még "lámpás" + "sínes otthoni fogfehérítést" meg hozzá "fogszabályzósdit", de legyél tisztában vele, hogy a fogaid élettartama messze nem 50 évre van kalibrálva!! Úgy lesznek fehér A1-es fogaid, ha hidazgatod meg körhidat tetetsz rá 33-55.000 ft/ fog alapon és pontosan meghagyod az űrlapon, hogy vita A1-es HÓFEHÉR színű koronákat szeretnél. 32-4 bölcsesség=28/2 állkapocs= 14 fogad van kapcsonként. Ezt szorozd fel, tehát 28 x 50.000 (pl)= 1.400.000 Ft-ért lesznek koronákkal fehér fogaid (pár évig (papíron max 8 év), mert ez sem örök élet 3 nap). Implantátummal, ami végleges megoldás valahol 5 és 7.000.000 ,- forint között valahol. Vagy marad a 5-900 forintos normal fogkrém meg a tudat , hogy "már fehérednek a fogaim" xDDD AZ HÁT!!!! Imádom ezeket a kölyköket!"
4/4 A kérdező kommentje:
értem.. akkor lemondok róla :D
2015. aug. 21. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!