Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul a fogkrémtől?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb. 3 hete annyira rosszul vagyok a fogkrémtől, hogy már öklendezek, hányingerem van és még a fejem is megfájdul... Nem tudom hova tenni ezt a jelenséget! :O

Eddig sosem volt ilyen, minden reggel és este is mosok fogat, természetesen fogok is:D Csak kínlódok ez miatt..

Eddig Sensodyne-t használtam már régóta, múlthét csütörtökön váltottam Parodontax fogkrémre, azt hittem azzal van a baj, de nem, a probléma ugyan úgy jelentkezik :(

2015. aug. 10. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél fogport.
2015. aug. 10. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
A tartalmazott fluoridtól lehet hányingered, ezért nem szabad kis mennyiségben sem lenyelni a fogkrémet. Biztos te még érzékenyebb vagy mint az átlag. Keress fluoridmenteset, én a herbáriában szoktam venni.
2015. aug. 10. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hallgass a szervezetedre és ne használj fogkrémet. Ahogy az első is írta, a fogpor teljesen jó. Abból is a simát ajánlom, az ízesített, habzó fogporok is tele vannak mindenféle szeméttel amitől rosszul lehetsz. Minden Rossmannban/DM-ben van, 500 Ft körül. Arra figyelj, hogy ne dörzsöld túl erősen a fogad.
2015. aug. 10. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Nem is hallottam még ilyen porról, de ma megyek a DM-be, veszek és kipróbálom, remélem jó lesz!

Amúgy nem szoktam lenyelni a krémet, meg mint említettem, ez csak mostanában jött elő sajna. Erősen sem dörgölöm, elektromos fogkefém is van, azzal nem is lehet annyira, szerintem.

2015. aug. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!