Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nekem fogkövem van és az...

Nekem fogkövem van és az innyem is begyulladt. Mennyire fog fájni az eltávolítása? M

Figyelt kérdés

#Fögkő
2015. júl. 31. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:

A fogkő eltávolítás nem fáj egyáltalán, ha jó a doki. Persze ha megcsúszik a keze, akkor lehet kellemetlen.

Én a legjobban azt utálom, hogy bő vízzel öblít, amit nem tud a nyálszívó elszívni, szoktam nyeldekelni, de néha megállunk pihenni, hogy kiköpjem a felgyűlt vizet mielőtt megfulladnék. :D

2015. júl. 31. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
A fogkő eltávolítás után lehet érzékeny egy darabig az ínyed és néhány fognyak, mert a fogkő lenyomja az ínyt, és eltávolítás után kell kis idő, hogy visszaálljon.
2015. júl. 31. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fájdalmas, amit érezni fogsz, az majd csak te szorongásodat tükrözi és nem lesz objektív alapja.
2015. júl. 31. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megkönnyebültem
2015. júl. 31. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mentem úgy fogkőleszedésre, hogy be volt gyulladva az ínyem, bőven kellemetlen volt.
2015. júl. 31. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Változó, nekem volt hogy fájt, és volt, hogy nem éreztem semmit, de a mikor fájt, akkor az orvos azt mondta, hogy ad injekciót ha kérem.
2015. aug. 1. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vészes. Viszont ha szeretnéd lassítani, vagy megelőzni a fogkő képződést, akkor használd a stabilizált aloe vera alapú, propoliszt és zöld algát is tartalmazó, (fluort viszont nem) fogkrémet.
2015. aug. 1. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!