SOS mi legyen a fogammal?
Figyelt kérdés
Szóval, mozog egyik fogam, de úgy hogy mar levált az inytol de csak elöl, mert az új fog csak félig nőtt ki vagyis csak a fele kezdett el nőni, és elől már levált és lóg, de vissza tudom tenni. Hátul meg nem mozog annyira, próbáltam kihúzni de nem jön és eléggé idegesít. Szerintetek varjam meg amíg hátul is kinő? 12/L2015. júl. 27. 20:53
2/8 anonim válasza:
Szerintem.húzd ki a fogad. Piszkáld addig ameddig kinem jön. Ha egy napnyi kicsit fájovatós piszkálás után sem jött ki, menj el fogászatra nyugodtan, mert nem fog fájni amikor kihuzzák. Kapsz helyi spricnis érzéstelenitőt és kész, kintis vana fog. Lehet kapni érzéstelenitőt tartalmazó kenőcsöt a boltba, vegyen neked anyukád, és kenj fel egy adagot...és húzd ki......légy bátor. Fájdalommentesen gyorsan. Addig mev sürübben moss fogat, mert a nagyonapró sebek is hamar elfertöződnek, főleg a szájba, ahol aztán minden megfordul egy nap alatt. Jó bulást!
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy már sima fogmosástól is kijön.
4/8 A kérdező kommentje:
Most mostam fogat , kicsit engedett az eleje de hátul nem :(
2015. júl. 27. 21:19
5/8 anonim válasza:
Az én gyerekkoromban az volt a szokás (igaz, én az utolsó tejfogamat 6 évesen vesztettem el), hogy cérnát kötöttek a meglazult fog nyakára, a másik végét kilincsre, aztán becsapták az ajtót.
6/8 A kérdező kommentje:
Mar nagyon levált, ugy hogy látom a fog belsejét . Szerintem ma vagy holnap kijön
2015. júl. 29. 09:47
7/8 anonim válasza:
az ilyet ki kell szedni azonnal. én nem szedtem ki, és mögé nőtt az új fogam. persze a fogaim össze-vissza állnak.
8/8 A kérdező kommentje:
Kiesett !
2015. júl. 29. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!