Fáj a fogam tömés után. Mi legyen most?
Figyelt kérdés
Úgy két hónapja elájultam és letörtem az első két fogamat. A nekem jobb oldaliból csak egy kicsi tört le, a bal oldaliból meg majdnem a fele kereszteben. Elmentem fogorvoshoz, megnézte, majd a kevésbé sérültet rendbe is rakta, de a másikra azt mondta be kell tömni. Be is tömte, de mihelyst kiállt belőlem az érzéstelenítő, el kezdett fájni. Később visszamentem hozzá, kiszedte a tömést, és azt mondta nem tud megfelelően kitisztulni a fog (?). Kitisztította, majd azt mondta egy hét múlva menjek tömetni. Nem is volt gond, betömte, utána megint fájni kezdett. Ezt még párszor eljátszottuk. Most voltam nála megint, betömte, megint fáj. Nem tudok mit csinálni már, most a végtelenségig fog ez folytatódni? Mert már két hónapja nem tudok harapni, ami eléggé idegesítő már.2015. júl. 14. 18:03
2/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem csak az idegeket ölte ki
2015. júl. 14. 21:23
3/6 anonim válasza:
Az ugyanaz. Érzékeny vagy konkrétan fáj? Mert nekem pl van olyan fogam ami begyulladt, gyökérkezelte, betömte. De még mindig 3 hónap elteltével is érzékeny, harapni nem igazán tudok vele. Ha nagy volt a gyulladás a gyökércsúcs körüli területen, hártyán, akkor akár kezelés és tömés után még 6 hónapig is érzékeny lehet a fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak fáj de nagyon
2015. júl. 15. 09:53
5/6 anonim válasza:
Akkor valami ott nem jó. Vagy a gyökértömés túl hosszú/túl rövid...amit ki kéne cserélni...vagy menthetetlen a fog és húzni kell. :/
6/6 A kérdező kommentje:
Már két hónapja kéthetente eljátsszuk ezt, de most elvileg már megcsinálja
2015. júl. 15. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!