Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Maradt valami az ínyemben...

Maradt valami az ínyemben foghúzás után? Ilyen, ha begyullad?

Figyelt kérdés
2 hónapja húzták ki az egyik régen gyökérkezelt rágófogamat, mert már nagyon le volt törve, és kb. egy hete fájdogál a helye, két napja pedig egy kis fehér pont is megjelent az oldalánál és iszonyatosan belehesít kb óránként. Olyankor még a nyálam, könnyem is folyik, úgy fáj. Ami furcsa még, az az, hogy ilyenkor párhuzamosan a vele egyoldalon lévő "kettesem" is fáj, úgy érzem ki akar esni. Annak meg le volt törve a fele, de meg lett csinálva az is 2 hónapja. Miért fájnak egyszerre? Most már folyamatosan fájdogál, de ha hasogat, akkor sikítani tudnék. Mi lehet?
2010. márc. 4. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kisugárzik a fájdalom oda, azért érzed, hogy ott is fáj. Hát, az a baj, hogy mivel nem látjuk nem nagyon tudunk segíteni, mert ha benne maradt csontdarab azt csak fogdoki tudja kiszedni. Ha gyulladt akkor használj corsodylt de inkább megy fogdokihoz.
2010. márc. 4. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha maradt valami, akkor azt szájsebész veszi ki vagy a fogorvos?
2010. márc. 4. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
szájsebész.Menj el a fogdokidhoz és kérj beutalót szájsebészetre..minél hamarabb
2010. márc. 5. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Tegnap elmentem a fogorvosomhoz, megröntgenezte és kiderült, hogy bennemaradt egy foggyökérdarab :-( Kaptam beutalót a szájsebészetre, egy hónap múlva megyek, akkorra kaptam időpontot. A másik fogamat meg jövőhét csütörtökön fogja megnézni, azt mondta valószínüleg gyökérkezelni kell és nem biztos, hogy kisugárzott rá a fájó gyökérdarab, hanem az is rossz :-((

Így jártam ...

2010. márc. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!