Maradt valami az ínyemben foghúzás után? Ilyen, ha begyullad?
Figyelt kérdés
2 hónapja húzták ki az egyik régen gyökérkezelt rágófogamat, mert már nagyon le volt törve, és kb. egy hete fájdogál a helye, két napja pedig egy kis fehér pont is megjelent az oldalánál és iszonyatosan belehesít kb óránként. Olyankor még a nyálam, könnyem is folyik, úgy fáj. Ami furcsa még, az az, hogy ilyenkor párhuzamosan a vele egyoldalon lévő "kettesem" is fáj, úgy érzem ki akar esni. Annak meg le volt törve a fele, de meg lett csinálva az is 2 hónapja. Miért fájnak egyszerre? Most már folyamatosan fájdogál, de ha hasogat, akkor sikítani tudnék. Mi lehet?2010. márc. 4. 14:37
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg kisugárzik a fájdalom oda, azért érzed, hogy ott is fáj. Hát, az a baj, hogy mivel nem látjuk nem nagyon tudunk segíteni, mert ha benne maradt csontdarab azt csak fogdoki tudja kiszedni. Ha gyulladt akkor használj corsodylt de inkább megy fogdokihoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha maradt valami, akkor azt szájsebész veszi ki vagy a fogorvos?
2010. márc. 4. 15:11
3/4 anonim válasza:
szájsebész.Menj el a fogdokidhoz és kérj beutalót szájsebészetre..minél hamarabb
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentem a fogorvosomhoz, megröntgenezte és kiderült, hogy bennemaradt egy foggyökérdarab :-( Kaptam beutalót a szájsebészetre, egy hónap múlva megyek, akkorra kaptam időpontot. A másik fogamat meg jövőhét csütörtökön fogja megnézni, azt mondta valószínüleg gyökérkezelni kell és nem biztos, hogy kisugárzott rá a fájó gyökérdarab, hanem az is rossz :-((
Így jártam ...
2010. márc. 6. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!