Hogy néz ki az íny, amikor már gyógyul a foghúzás után? És milyen ha begyullad?
Nekem is nemrég húztak 4 fogam,már nagyon szépen gyógyulnak.
Olyankor ugyanolyan rózsaszínű,húzódik össze a nyílás.
Igaz,nekem nem volt begyulladva,de hogy ne is legyen,én 3 deci vízbe kifőztem egy filter kamillateát,megvártam míg kihűl,azzal öblögettem.2 napig,tovább nem ,mert kicsit szárít is.
1.
Kaptál bele esetleg tampont,amit nem szabad kivenni?Mert én kaptam bele olyat,véralvadást segíti,nem szabad kivenni,mert felszívódik.Attól volt pár napig fehéres nekem is.
Meg az lehet a seb széle is.Ha már öblögetheted,a kamilla tutira jó,az gyulladáscsökkentő,ha be van gyulladva,az fáj is szerintem.Mikor húzták ki?
Szia!
Az jó, ha fehér! A száj nyálkahártyáján ilyen színű a varat, ne szedd le, hagyd rajta, de azért fogkefével óvatosan mosd a fogad helyét is.
Elmentem dokihoz,erre betegség miatt elmarad a rendelés.:(
De amúgy azt hiszem okés lesz a dolog,mert öblögettem jópárszor corsodyllal és már csak épphogy érzem,meg már nem is büdi.köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!