Foghúzás?
Szia! Ne parázz, én hétfőn átestem rajta, nem írom le milyen volt, mert nekem szájsebészeten kellett csinálni.
Normális fogorvosnál kérhetsz lidocain spray-t, hogy ne érezd mikor beadják az inkejciót. Maga a foghúzás és az injekcióbeadás így már abszolút fájdalommentes. Viszont utána tárazz be fájdalomcsillapítóból, mert pl. nekem az amig a lyuk az ínyemen összeforrt sokkal jobban fájt. Most már el tudok lenni gyogyi nélkül, de az első 2 nap rémes volt. Persze nem biztos, hogy te is így jársz, mert nekem még egy fúródarab is volt beletörve..ezért sebes is volt körülötte...
Az első vagyok.Nem akartalak meg rémiszteni csak annyit mondani,hogy a foghúzás teljesen érzéketlen lesz néhány másod perc és kész is.
A szurit meg legfeljebb az első tűszúrás érzed,mert mire a másodikat nyomja be már zsibbadt a szád is.Körbe injekciózza,hogy tuti ne fájjon.
Bátorság!!!
Egyébkén mindenki fél tőle,én is pedig tudom milyen,és mégis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!