Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudnám pótolni a fogam?

Hogyan tudnám pótolni a fogam?

Figyelt kérdés
Ki kellett húzni az egyik fogamat,és ha nevetek akkor látszik,és iszonyatosan zavar,hogyan tudnám kipótolni sajnos anyagilag nem tehetem meg hogy 500 ezer ft költsek egy fogra de lehetne valami megoldás úgy hogy ne kelljen lecsiszolnia mellette lévő két fogat?
2015. júl. 7. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
a gagyi 100, a normális implant 200-215/fog. Ez messze nem 500. És pótold mihamarabb, a kihúzott fog helye további gondokat fog okozni pár hónap alatt!
2015. júl. 7. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy implantátum, ami drágább, vagy egy fogat lehet, ú. n. csiszolás nélküli híddal is pótolni, ilyenkor nem csiszolják le a fogakat, hanem kis kazettákat fúrnak a szomszédos fogakba. Ahol én csináltattam ez 114.000 Ft volt kompletten, anyaggal, orvosi munkadíjjal együtt. Ha érdekel megírom privátban a rendelő elérhetőségét.
2015. júl. 8. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Inlay hiddal is megoldható, itt nem kell körbecsiszolni a mellette levő fogakat, csak két bemélyedést alakítanak ki rajtuk, drágább, mint a foghíd, de olcsóbb a beültetésnél.
2015. júl. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!