Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehetne kezdeni az érzéken...

Mit lehetne kezdeni az érzékeny fogakkal?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok már több éve ezzel a gonddal küszködöm. Van úgy hogy 2 hétig semmi para tudok rendesen enni semmi bajom sincs. de van hogy 2 hétig szó szerint alig tudok enni, rágni, mert ahogy rágok fáj a fogam vagy inyem már nem is tudom, akkor néha a hideg miatt is de leginkább a kajálás közben ami nagoyn kellemetlen érzés..... fogkrémet többet is probáltam már mindegyik egy ideig jo aztán bemondja az unalmast. Voltam már fogorvosnál is vele, azt mondják ezzel ne mtudok mit kezdeni csak ha cserélgetem a fogkrémeket. De ennek sincs semmi értelme. Mi a francot csináljak már??? nagyon idegesítő és félek hogy valami nagyobb baj lesz.

2015. júl. 5. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Elmex fogkrém és gél
2015. júl. 6. 02:51
 2/2 anonim válasza:
Volt hasonló problémám. Ha felhívsz beszélhetünk róla. 0620-956-9270
2015. júl. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!