Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon érzékeny fogakkal...

Nagyon érzékeny fogakkal tényleg semmit nem lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékenyek a fogaim, a fogak alja meg a széle olyan, mintha kezdene átlátszóvá válni, stb.

Rendszeresen mosom már jó ideje sensodyne-vel de SEMMIT nem használ.

Melegre hidegre egyaránt nagyon érzékeny rengeteg fogam.

Főleg a fogak alja (nem az ínynél lévő rész, hanem amivel rágok) és a közepe nagyon érzékeny.

Ha már a számon veszem a levegőt., számítanom kell rá, hogy biztos valamelyik be fog sajogni egy jó 10-20 percig , már megőrülök tőle.

Nekem egyik ismerősöm azt mondta, hogy fogorvos sem tudna vele mit csinálni.

Mi a megoldás?

Tényleg SEMMIVEL sem lehet elmulasztani az érzékenységet?

Mert én nagyon szeretném, ha egyáltalán nem lennének érzékenyek =/

19/F

2012. okt. 10. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A fogorvos biztos tudna valamit csinálni vele.
2012. okt. 10. 13:56
 2/11 A kérdező kommentje:

De mit?

Ennyi fogat nem lehet gyökérkezelni, bekenni meg mivel tudná?

Vagy hogyan lehet ezt megcsinálni? Otthon sehogy?

2012. okt. 10. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Valamit biztos tud, azért fogorvos...
2012. okt. 10. 14:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Valakinek esetleg nem volt hasonló, vagy ilyen problémája?

Nekem azt mondta ismerősöm is, hogy fogorvos ezzel nem tudna mit csinálni....ha ennyire érzékeny mert vékony a fogzománc vagy nem tudom mi van a foggal azt nem tudja pótolni....

Azért 19 évesen műfogsort meg nem szeretnék...

2012. okt. 10. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Te most az ismerősödnek hiszel, ahelyett hogy elmennél egy fogorvoshoz???
2012. okt. 10. 14:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem azért, de a fogorvos mit tudna vele csinálni? Ha nincs rajta luk, se semmi, akkor csak gyökérkezelni tudná, arra meg nincs szükség.

De egyenlőre érdekelne más ember véleménye is, főleg olyanoké, akiknek szintén érzékeny foguk volt/van

2012. okt. 10. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen h érzékeny volt a fogam és nekem a fogorvos az elmex gélt ajánlotta heti 1x,nekem bevált ha gondolod próbáld ki Te is.:) 18/l
2012. okt. 10. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:

és meddig kell használni vagy hogyan?

Megszüntette teljesen a fogérzékenységet?

Hol lehet mennyiért venni?

2012. okt. 10. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Én addig használtam még el nem fogyott egy tubus aztán abbahagytam. Patikában vettem olyan 1500 ft körül van ha jól emlékszem. Heti 1x kell használni a fogkefére 1cmm vastagon kell rányomni és bedörzsölni vele a fogadat és fontos h ne öblíts utána! Köpni kiköpheted a felesleges nyállal híguló anyagot,de ne egyél,igyál 1 óráig! Én ezt amúgy fognyaki érzékenységre kaptam.
2012. okt. 10. 17:32
 10/11 anonim ***** válasza:
De azért elmehetsz vele fogorvoshoz hátha tud ajánlani vmi gélt v ecsetelőt mert nem biztos h neked pont ez kell. Én is elmentem vele nekem az elmex gélt ajánlotta. előző voltam
2012. okt. 10. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!