Az normális ha (mai) tömés után nagyon érzékeny a fogam (a hidegre és a melegre)?
Az lenne a kérdésem hogy az mennyire normális ha a fogam (nagyon) érzékeny a hidegre (pl inni) és a melegre (leves) meg arra ha a számon veszek levegöt?! Ma reggel 8 kor tömtek be a felsö (hatso) fogam és most este 8 óra van, nem kellett volna ennek már elmúlnia? A múlt héten is tömtek be fogamat alul (hatul) de azzal semmi ilyen problemam nem volt, most viszont ez eleg kellemetlen erzes hogy a szamat se tudom kinyitni mert egy apró levegö is "fáj"...
Menjek vissza a fogorvoshoz, vagy ez elfog mulni?
Nincs mit. Egyébként nekem úgy szokott lenni,hogy még aznap fájdogál mikor kimegy az érzéstelenítő,volt hogy 4et tömtek egymás mellett,akkor én is azt hittem valami probléma lesz,annyira fájt aznap . Másnap felkeltem és semmi .
De a hideg-melegre fájdalom nem sejtet sok jót sajnos,valószinüleg a tömés már piszkálja az ideget .Jártam én is így,visszamentem és gyökérkezelték,azóta semmi gond nincs vele de le is kopogom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!