A foghúzás a húzás alatt fáj?
Figyelt kérdés
Vagy csak utána amikor már kihúzták és elmúlt az érzéstelenítő hatása?2015. júl. 3. 10:26
1/12 szamo77db válasza:
Recseg, ropog, feszül, nyomást érzel, de nem fáj. Persze, ha a megfelelő helyre kapod az injekciót.
2/12 anonim válasza:
Utána sem feltétlenül. Ha az ínyedet vágni kell, mert mondjuk egy részlegesen kibújt bölcsességfogról van szó, na igen, az fáj, és főleg evésnél még egy jó darabig.
3/12 anonim válasza:
Semmit nem érzel, kb annyit, amit az első leírt.
Utána fog fájni, de az 1-2 nap és nem vészes, csak tartsd be az előírásokat.
4/12 anonim válasza:
Én annyira féltem hogy majdnem elájultam. De semmit nem éreztem és nagyon gyorsan ment. Vártam hogy majd utána fájni fog, de csak egy kicsit fájt, mondjuk mint egy kisebb seb. Inkább a hangok zavartak közben.
5/12 A kérdező kommentje:
Akinek húzták és azt mondja, hogy nem fáj, nekik milyen orvos húzta? Magán, körzetis vagy sztk-s? Hova nem érdemes menni?
2015. júl. 3. 10:52
6/12 anonim válasza:
Ha helyesen kapod az érzéstelenítőt, akkor nem fáj, csak kellemetlen. Nekem annak idején egy bal hátsó fogamat húzták ki. Lezsibbasztották a fél arcomat, aztán a doki nekem esett fogókkal, meg mindennel mi szem-szájnak ingere, recsegett, ropogott, nyikorgott, de nem fájt. Engem csak a vér szaga és az íze zavart, attól volt folyamatos hányingerem.
Utána mikor elmúlt az érzéstelenítő, már fájt. Volt otthon pálinka, öblögettem vele egyet anyám tanácsára... hát, azt az ellenségemnek sem kívánom, de legalább a sebet összehúzta kicsit :D
7/12 anonim válasza:
6-os vagyok, most látom a másik kérdésedet, nekem a középsuli fogorvosa húzta a városi kórházban.
8/12 anonim válasza:
6-os vagyok, kíváncsi lennék a lepontozásom okára, és hogy miért nem hasznos ha leírom a tapasztalataimat.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem én voltam, senkit nem pontoztam!
2015. júl. 3. 12:34
10/12 anonim válasza:
Gondoltam, általában nem a kérdező az aki lepontozza a népet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!