Ha kihúzatom egy fogamat mi történik?
Figyelt kérdés
Üdv! Van egy tömött őrlőfogam, ha azt kihúzatnám a mögötte lévő fog bemenne a helyére? Vagy ehhez fogszabályzó kell?
Csak kíváncsiságképpen érdekel, hogy maguktól mennyit helyezkednek a fogak?
2015. jún. 26. 18:04
1/4 anonim válasza:
fogszabályozó kell nekem 13 évesen 4 tökéletes fogam húzták ki mert sokkal több fogam volt mint a többi embernek (aztán még nőtt fogam mindig, cápának hívtak :D) de fogszabályozóval hozták helyre :) most 100 karátos mosolyom van :D
2/4 anonim válasza:
Első válaszoló! Azért Te nem mindennapi eset vagy. Normál esetben ha kihúznak egy fogat, sok sok év mire úgymond helyezkedik a többi, vagy lehet soha, ez az íny állapotától is függ. Alapból jó, ha fiatalon az ember pótoltatja a hiányzó fogat, mert szét húzódhat a többi, de tényleg nagyon hosszú idő alatt következhet be.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem nincs 100 karátos mosolyom, de tökéletesen elégedett vagyok a fogsorommal. Egy tömött fogam van és lehet, hogy még egyet be kellene majd tömni lassan.
Csak az érdekelne, hogy ha nem kívánnám megtartani a tömött fogamat, akkor a mögötte lévő utánacsúszna-e.
Esetleg, ha bölcsességfog nő, akkor az hová nőne? Az üres helyre vagy mögé?
Igazából örülnék, ha egy tapasztalt,elfogulatlan fogorvos is írna.
2015. jún. 26. 18:19
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!