Nektek arról mi a véleményetek, hogy egy fogorvosi rendelőben már 2 fogamat rontották el?
A legelső egy gyökérkezelés volt és a helyettes doktor nem találta a harmadik gyökeret.Ebből cyszta lett.
A második egy 3 hetes tömés amit a rendes doktornő csinált.
Ma voltam másik fogorvosnál és szar munkának nevezte előttem.
nekem anno még 19 évesen az első beavatkozásokkor a fizetett doktornő közel 40 év rutinnal (a szüleimnek is ő csinálta) azt mondta a körzetis tb-s fogorvos munkájára (akikkel ismerik is egymást, mert együtt doktoráltak) látatlanban (.., mert akkor még nem tudta kinek a munkáját is kell helyrehoznia a számban), hogy:
"- Ezt ember csinálta?" majd folytatta .."Mert orvos ilyet nem csinál, fogorvos meg főleg!" elmondtam ki a tb-s hentesem majd reagált "- Ez az idióta, xxxxxx csak öregebb lett, de sosem értett a szakmájához".
Mert akkor fiatalon is éreztem, hogy 3 fog összetömése nem feltétlenül természetes dolog. Ennyit a TB-ről xd
Nem a TB-s orvosokkal van a baj.
Itt Szegeden Körzetekre vagyunk osztva és volt Magánrendelőkben vannak a rendelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!