Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nektek arról mi a véleményetek...

Nektek arról mi a véleményetek, hogy egy fogorvosi rendelőben már 2 fogamat rontották el?

Figyelt kérdés

A legelső egy gyökérkezelés volt és a helyettes doktor nem találta a harmadik gyökeret.Ebből cyszta lett.

A második egy 3 hetes tömés amit a rendes doktornő csinált.

Ma voltam másik fogorvosnál és szar munkának nevezte előttem.

2015. jún. 24. 19:35
 1/4 anonim válasza:
Sajnos rossz a fogorvos.
2015. jún. 24. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem anno még 19 évesen az első beavatkozásokkor a fizetett doktornő közel 40 év rutinnal (a szüleimnek is ő csinálta) azt mondta a körzetis tb-s fogorvos munkájára (akikkel ismerik is egymást, mert együtt doktoráltak) látatlanban (.., mert akkor még nem tudta kinek a munkáját is kell helyrehoznia a számban), hogy:

"- Ezt ember csinálta?" majd folytatta .."Mert orvos ilyet nem csinál, fogorvos meg főleg!" elmondtam ki a tb-s hentesem majd reagált "- Ez az idióta, xxxxxx csak öregebb lett, de sosem értett a szakmájához".

Mert akkor fiatalon is éreztem, hogy 3 fog összetömése nem feltétlenül természetes dolog. Ennyit a TB-ről xd

2015. jún. 25. 09:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem a TB-s orvosokkal van a baj.

Itt Szegeden Körzetekre vagyunk osztva és volt Magánrendelőkben vannak a rendelések.

2015. jún. 25. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Három... Fog... Összetömése... Ettől kirázott a hideg... O.O
2015. jún. 25. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!