Mit tehetnék fogkő ellen?
Havonta mehetnék fogkő leszedésre,olyan hamar újra képződik.
Váltottam erősebb fogkefére.Tudnátok valami jó fogkrémet ajánlani.
Használj szájvíznek lila listerine-t. Fogkefének ha kézit használsz akkor a sörtéi legyenek sűrűek és közepesen puhák. A nyaka legyen inkább merev és ne hajlítható.
Az elektromos fogkefe még jobb lenne. Csak arra kell figyelni hogy a fog minden felületén 2-3mp-et legyen és az íny mentén is menjél végig vele. Az egyszerű elszíneződéseket nekem simán leviszi, pedig azokat eddig csak a fogorvos tudta leszedni. Ráadásul a listerine mellett egyáltalán nem képződik újra nekem a fogkő, pedig eddig én is 3 havonta mentem leszedetni.
Köszönöm a válaszokat!
Eddig olcsó fogkefét vettem és havonta cseréltem.Nem mosta le rendesen a lepedéket hiába sikáltam.
Most befektettem egy számomra drágább fogkefébe már érezhető volt a különbség az első mosás után.
Fogselymet eddig is használtam, a sok zöldség lassan megoldható lesz ,mert egyre olcsóbbak lesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!