Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak akkor, ha a...

Mit csináljak akkor, ha a fogérzékenység elleni fogkrém sem hat, és még a Oral-B Clinic Line szájvíz sem? Elegem van.

Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
DM-ben szoktam venni Miskolcon, köszönöm mindenkinek.:) Úgy csinálom már, hogy a habot bennehagyom a számban 1-2 percig, utána kiköpöm, nem is öblítem ki. Utána a szájvíz, és a fogmosásnál ügyelek arra , hogy minimum 4 percig tartson, és mindenhol megmosom, azon a területen minimum 30 mp erejéig, ahol érzékeny, eléggé kellemetlen érzés amikor ott csiszolom, de remélem majd hat. :D legközelebb puha sörtéjűt fogok venni.
2015. jún. 1. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem csak egy puha fogkefe létezik, de tény hogy kevesebb van belőle. A boltokban többnyire keménység szerint vannak rendezve, és rá is van írva a fogkefe csomagolására. És szerintem még arról is meg lehet ismerni, hogy a sörtéi nem mindenféle színűek, hanem sima áttetszősen fehér (nekem legalábbis eddig mind ilyen volt)

Létezik egy Tooth Mousse nevű termék, ami direkt a sérült zománcra való. Itt elvileg lehet rendelni. Nem olcsó, de tényleg hatásos, érdemes meggondolni.

[link]

2015. jún. 2. 18:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma vettem meg a Sensodyne Rapid-ot. :) Csöppet mintha savanykás lenne az íze, a fluoridtól? xD

Nagyon jó, előtte szépen megtiszítottam alaposan fogselyemmel, utána megmostam a Rapid fogkrémmel, majd az Oral-B Clinic Line szájvízzel öblögttem a számat egy teljes percig, furcsa de amikor a hideg szájvizet a számba öntöttem (Mivel a mosdókagylón van és hideg van bent , mert ki van nyitva az ablak) Nem volt annyira érzékeny rá a fogam. :D Köszönöm az ajánlatokat! Remélem segíteni fog. Ha nem, akkor meg Go gyökérkezelés

2015. jún. 4. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!