Mit csináljak akkor, ha a fogérzékenység elleni fogkrém sem hat, és még a Oral-B Clinic Line szájvíz sem? Elegem van.
Valamilyen Colgate fogkefét használok, az a gond hogy eléggé kemény, nem puha. :S Hogy lehet tudni hogy puha legyen, azt tudják a boltokban/patikákba? Használok fogselymet, csak az a gond hogy ahol be vannak tömve, azt nem tudom megbirizgálni mert ott van a tömés, köszönöm a tippet hogy 3-4 percig hagyjam a számban a szájvizet, remélem segíteni fog.
Egyébként Sensodyne Pronamel fogkrémet használok. Alig van már benne.
Voltam fogorvosnál megcsinált vagy 5-öt, nincsen rajta lyuk már, az egyiken picike de azt mondta, hogyha azt rendbe hozná, csak rosszabb lenne.
Fogkefékről, fogmosásról (nem írom le külön, olvasd el ezeket, fogorvosok írták): [link]
A fogselymet oda is be kell tudni vezetni ahol tömés van. Szarvashiba a fogorvostól, aki ezt nem teszi lehetővé végleges tömésnél (ideiglenesnél ez nem gond, de azért ott is illene valamilyen tisztítható formát produkálni).
" 3-4 percig hagyjam a számban a szájvizet" nem a szájvízre gondolt a válaszoló, hanem a fogkrém habra. A szájvizet az előírtnál tovább ne tartsd a szádban.
A pronamel saverózió ellen van, érzékenységre jobb a zöld elmex, a sensodyne rapid vagy a sensodyne repair and protect. Szájvíznek meg jobb a corsodyl, klórhexamed vagy a lila listerine.
Egyébként mélyebb tömések után is előfordulhat érzékenység, de ha nem múlik el egy hónapon belül, akkor lehet hogy gyökérkezelni kell.
Ne aggódj! ;D A legtöbb ember 12-18 között kezd el járni a fogorvoshoz és bátran nézz szét a várókban (sztk, magán), hogy még 70-80-90 évesen is oda járnak.
Vannak végleges, full extrás, élettartam garanciás megoldások, melyekkel elfelejtheted a fájdalmat .. is és A1-es hófehér fogakkal az önbizalmad is megugrik életed végéig, csak ezek nem "pár százas összegekbe" kerülnek.
Végleges Megoldásban Gondolkozz!! ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!