Ez fogérzékenység, vagy valami más? Jó erre az Elmex gél?
Az van, hogy néha, ha hideget vagy meleget eszek, vagy ha szimplán hosszasan nagy levegőt veszek, akkor a felső fogsorom bal feléből néhány fog besajog, és átterjed sokszor az alsó fogsorom bal felére is.
De nem 2 percig sajog, hanem sokszor 10-15 percig.
Ez mi lehet?
Jó erre az emlex gél? (ha igen, mennyibe kerül? tudom h a gyógyszertárban lehet venni, de ez rendes fogkrém, vagy kenegetni kell a fogat?)
Ha jó rá, akkor mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt mulasztja el teljesen??
Nincs lyukas fogad mert attól is lehet?
De nem hiszem h a fél fogsorodat kéne gyökérkezeltetni lehet h csak egyet kellene, de ez csak röntgenen látszik.
Amúgy nekem is érzékeny az egyik fogam, igaz nekem csak hidegre azt mondta a doki,hogy vagy kicseréli a tömésem és akkor jó lesz vagy gyökérkezelés a megoldás, nekem csinált röntgent is de nem látott rajta gyulladást.
Nem tudom hogy az elmex gél segítene e rajta de megpróbálhatod, mert az elvileg fogérzékenységre van.
előző vagyok
Én kedden voltam fogdokinál amúgy és nekem azt mondta h várjak egy hónapot hátha megjavul, de egyenlőre nem lett jobb addig el kell döntenem melyiket választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!