Aki ütötte már meg a fogát, mekkora rá az esély, hogy elhalhat a fog, vagy még megúszható?
Ráadásul,alulról ütöttem meg a fogaimat,tehát nem a felületét,hanem a gyökér felől.
Előre is köszönöm,ha valaki ír!
Szia,
köszönöm,hogy írtál. Megkérdezhetem,hogy ez mennyi idő leforgása alatt történt?
szerinem ne aggodj nem fog elhalni..az en fogam is erzekeny volt egy darabig..ma meg mindig a hidegre..
2.valaszolo
Jaj,nagyon szépen köszönöm! :) Nekem is érzékeny még eléggé... Nem bírtam magammal,és ma csináltattam egy kis röntgent.Még nem mutattam dokinak,de amennyire paranoiás vagyok...szóval,tudom,hogy nem vagyok orvos,és nem tudhatom,de valahogy nem néz ki túl jól a röntgen,így ránézésre... Lehet,hogy ez még normális,de ott picit sötétebb a fognál,Az rosszat jelent,nem(?) :( Meg,ami fura,mintha nem "futna végig" a gyökere,és úgy látom,hogy a baleset után készült panoráma röntgenen hosszabb volt.Persze viszem majd dokinak,hogy ő mit mond.
Megkérdezhetem,Te hogy,vagy milyen irányból ütötted meg a fogad? A gyökere felől,Te is?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!