Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Aki ütötte már meg a fogát,...

Aki ütötte már meg a fogát, mekkora rá az esély, hogy elhalhat a fog, vagy még megúszható?

Figyelt kérdés

Ráadásul,alulról ütöttem meg a fogaimat,tehát nem a felületét,hanem a gyökér felől.

Előre is köszönöm,ha valaki ír!

2015. máj. 16. 16:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Szia,

köszönöm,hogy írtál. Megkérdezhetem,hogy ez mennyi idő leforgása alatt történt?

2015. máj. 17. 22:17
 12/25 A kérdező kommentje:
jaj,de hülye vagyok,most látom,hogy írtad.Bár,akkor azért megkérdezném,hogy hány hét.Nekem most lesz még csak 3.Szerinted még reménykedhetek? Köszönöm,előre is!
2015. máj. 17. 22:19
 13/25 A kérdező kommentje:
*3.hete,azt akartam írni*
2015. máj. 17. 22:20
 14/25 anonim válasza:

szerinem ne aggodj nem fog elhalni..az en fogam is erzekeny volt egy darabig..ma meg mindig a hidegre..

2.valaszolo

2015. máj. 18. 17:33
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Bízom benne nagyon.
2015. máj. 18. 17:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem màr làtszana ha elhalt volna nekem kb 1 hèt volt
2015. máj. 18. 20:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Remélem,köszönöm!
2015. máj. 18. 21:04
 18/25 anonim válasza:
49%
Szia! Szerintem ne aggódj, én még kisebb koromban estem el úgy, hogy nagyon megütöttem az egyik szemfogamat. Nagyon sokáig érzékeny volt, és például én mikor elmentem fogorvoshoz, és nekem is csinálták azt a tesztet, hogy érzékeny-e a hidegre, én nem is éreztem, szóval az én helyzetem ezek szerint még rosszabb is volt mint neked, és most semmi bajom nincsen:) végül rendbe jött :D
2015. máj. 21. 17:48
 19/25 A kérdező kommentje:

Jaj,nagyon szépen köszönöm! :) Nekem is érzékeny még eléggé... Nem bírtam magammal,és ma csináltattam egy kis röntgent.Még nem mutattam dokinak,de amennyire paranoiás vagyok...szóval,tudom,hogy nem vagyok orvos,és nem tudhatom,de valahogy nem néz ki túl jól a röntgen,így ránézésre... Lehet,hogy ez még normális,de ott picit sötétebb a fognál,Az rosszat jelent,nem(?) :( Meg,ami fura,mintha nem "futna végig" a gyökere,és úgy látom,hogy a baleset után készült panoráma röntgenen hosszabb volt.Persze viszem majd dokinak,hogy ő mit mond.

Megkérdezhetem,Te hogy,vagy milyen irányból ütötted meg a fogad? A gyökere felől,Te is?

Előre is köszönöm!

2015. máj. 21. 18:37
 20/25 anonim válasza:
Szia! Huuu hát igazából jó kérdés, úgy történt, hogy akkor még kosaraztam, és edzésen fellöktek, aztán megfejeltem a padlót, de valahogy úgy estem, hogy a fogamat érte az ütés :S nekem vérzett is rendesen. Én nem csináltattam akkor röntgent, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de majd az orvos biztos elmondja, ha baj van:)
2015. máj. 22. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!