Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után, az ínyből...

Foghúzás után, az ínyből kiálló kis "csontszerűség" mi lehet?

Figyelt kérdés

8 napja húzták ki a bölcsességfogam (bal alsó) a korona több darabban jött ki sajnos. Viszont így bő egy hét elteltével tapasztaltam azt, hogy a helyén az ínyemből kiáll egy kis csontdarab ami kissé zavaró. Az íny szélénél van ez egészen pontosan és igen csak masszív, mert megpiszkáltam és nagyon erősen áll benne.

Nem hiszem, hogy fogdarab lenne, mert ahhoz képest egészen oldalt található inkább másra tippelnék. Kérdésem azokhoz szól akik tapasztaltak már hasonlót, és ha igen, akkor mi ilyenkor a tennivaló? Van rá esély, hogy a szervezet megoldja magának, vagy ki kellene szedetni bármi is ez? Amúgy nem fáj csak elég érzékeny ott az ínyem ha hozzáérek.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. ápr. 20. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem most húzták ki kettő egymás melletti fogamat és közte megjelent egy fehér tompa valami, már aznap látszódott. Visszamentem vele, azt hittem hogy fogdarab, de a két fog közötti csont volt. Azt mondták hagyni kell, majd beépül. Nem zavar, oldalt van csak elsőre ijesztő volt :).
dec. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!