Vajon mit fog csinalni a fogorvos?
Figyelt kérdés
Fel evvel ezelott volt betomve egy fogam es most hidegre erzekeny,ma megyek a fogrovoshoz. Ez azt jelenti hogy ideget fog olni?? :S2015. ápr. 20. 12:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem próbálj érzékeny fogakra való fogkrémet.
2/6 A kérdező kommentje:
sensodynet hasznalok,amiben van fluor, a fogorvosom javasolta mivel gyengek a fogaim,de mar egy jo ideje erzekeny es nem mulik.
ilyenkor azt hallottam ideget olnek nem? :(
2015. ápr. 20. 12:33
3/6 anonim válasza:
Elképzelhető. De majd megnézi. Lehet csak kilyukadt a tömés mellett. Nálam is volt ilyen mondjuk nem fél évre rá.
4/6 anonim válasza:
Van rá esély, én is jártam már így, a fogorvos finoman szólva is elQrta a tömést, majd a második a gyökérkezelést, végül ki kellett húzni. Ez az egy fogam hiányzik :(.
5/6 anonim válasza:
Lehet hogy csak az ínyed van begyulladva. Ha mégis gyökérkezelésre kerülne sor, ne aggódj, nem rosszabb egyáltalán a tömésnél. Nekem legalábbis nem volt az.
6/6 A kérdező kommentje:
utolso kommentelo.nekem is mar volt idegolesem es nagyon megprobalom elkerulni.legutobb egy harom gyokeru fogamat idegtelenitettek,es eleg kellemetlen tapasztalatom volt.
A fertotlenitoszer amivel a gyokeret mostak kifolyt a gyoker masik oldalan belul. Ugye ott a csontok nem szabadna engedjek hogy hogy kifolyon de mivel en mar eleve gyenge csontokkal szulettem(orokoltem) ezert nekem nem funkcionaltak jol. Aa fogorvos is mondta hogy ez nagyon ritka esett, es nagyon fajt amikor kifolyt,a teljes jobb arcom feldagadt mivel. Aazota nagyon felek az idegolestol. :(
2015. ápr. 20. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!