Samanta :) kérdése:
Az egyik rágófogam begyulladt szerintem, ha hozzáérintem a felső fogamat akkor nagyon fáj, mit tudnak vele csinálni, vagy esetleg én?
Figyelt kérdés
A rágófogamat kifúrták még régebben, és valamiért nem tömték be O.O és márciusban ráharaptam egy meggymagra és letört a belső része. Gondolom belement a kaja és begyulladt. Nem tudok enni mert ha összeérintem a felső állkapcsommal nagyon fáj. Valamit tudok vele csinálni esetleg én? A fogorvos mit tud vele csinálni? Holnap megyek fogászatra, csak addig kéne vele csinálnom valamit mert ha hozzáér meghalok:/ már ki is takarítottam pedig:/2015. ápr. 6. 11:52
1/7 anonim válasza:
Olyan szinte nem létezik, hogy nem tömték be a kifúrt lyukat. Legfeljebb kiesett belőle a tömés. Addig tegyél bele egy kis szekfűszeget, vagy használj fájdalomcsillapítót. Egyébként meg szokott lenni sok helyen vasárnapi (magán) fogászati rendelés.
2/7 anonim válasza:
Valószínű gyökérkezelik és betömik, ha sok tört le belőle, akkor csapos felépítés és korona.Addig is vegyél be fájdalomcsillapítót, borogatás is jó kívülre az arcodra, nekem kis időre használt.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2015. ápr. 6. 13:38
4/7 anonim válasza:
Lehet beékelődött az etelmaradek, jártam már úgy egy korábban gyokerkezelt fogammal ami kilyukadt a tömés mellett. Nem tudtam enni rajta, nagyon fájt.
Pontosan nem tudom mit csináltak vele de kb 20 percig voltam bent mint egy gyokerkezelesnel. Délután jóízűen ettem vele.
Addig esetleg fájdalomcsillapító amit tudsz csinalni, kitartást!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszii:)
2015. ápr. 6. 14:42
6/7 anonim válasza:
szerintem annak a fognak annyi. foghúzás
7/7 anonim válasza:
Utolsó, en is azt hittem. 4-es vagyok. Szerencse hogy nem mondtam le rola és nem ugy mentem a fogdokihoz hogy húzza ki, csak elmeséltem a tortenetet és a panaszomat, rendszerbol látta hogy valóban gyokerkezelt. Ott azt hittem még a doki is azt mondja, hogy húzás. De nem így lett, azóta jó a fogam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!