Van, aki már felnőtt, de nem nőtt ki a bölcsességfoga?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, mennyire gyakori.2015. ápr. 14. 15:50
2/8 anonim válasza:
Hogy ebből hogyan fogsz gyakoriságot számolni nem tudom, de 24 éves vagyok, 4 bölcsességfog van, de egyelőre nem nőttek ki. Igazából nem is várom, hogy meginduljanak mert 2 egyenesen a meglévő fogaimra céloz.
3/8 anonim válasza:
Eddig nekem sem nőtt ki, 23 leszek.
4/8 anonim válasza:
volt opt röntgenem, még a csírája sincs meg egyiknek sem. Örülök neki :)
5/8 anonim válasza:
Én 23 vagyok és nekem se nőttek ki. Illetve az egyik elkezdett nőni, én ezt észre se vettem, de 1 hónapja voltam fogorvosnál és ő mondta, hogy jön a bölcsességfogam. Az ínyem egyik oldalán érzem csak a hegyét a nyelvemmel, de 1 hónap alatt nem nőtt tovább semennyit, ez fura, bár azt se tudom mennyi idő kell neki, hogy teljesen kinőjön. Most megnéztem újra egy 2010-es panoráma röntgenem, nekem is a 2 alsó ferdén áll, a hetesek irányába, szóval remélem ezek nem is akarnak kijönni. De bízom benne, nem is tudja kinyomni a meglévőeket.....Gáz lenne. És még tavaly azt mondta nekem egy másik fogorvos, hogy azért nem nőnek ki, mert nem is nagyon van hely nekik, és az is elképzelhető, ha majd öreg koromra kipotyognak a fogaim, akkor fog kibújni. :) De úgy néz ki a 2 felső mégis csak ki tud jönni, ha akar. De ha van itt valaki, akinek kinőttek, meg tudná mondani mennyi ideig tartott?
6/8 anonim válasza:
A két felső minden gond nélkül kibújt, alul viszont csírájuk sincsen (röntgenen látszik).
7/8 anonim válasza:
25 éves vagyok, egyik sem nőtt ki. De nemrég voltam fogorvosnál, életem 1. lyukas foga meglátogatott :)!!, csinált röntgent és közölte, hogy nagyon gyorsan műtét kell, mert vízszintesen az utolsókra "nőnek" és az egész fogsort eldeformálják.
Inkább nőtt volna ki rendesen!!:(
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
27 vagyok, és tavaly voltam fogorvosnál, akkor nézegette a röntgent, és mondta, hogy már nem fognak kinőni.
Meglepett, hogy létezik ilyen, kb. gyerekkorom óta rémisztgettek az idősebbek, hogy a bölcsességfog mennyire fog majd fájni.
2015. ápr. 24. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!