Nagyon érzékeny a fogam, mit tehetek?
Fogorvoshoz járok már elég régóta, eddig 5-6 fogam lett megcsinálva, de az a problémám akadt, hogy még így is érzékeny a fogam a hidegre, illetve a melegre, pedig be lett tömve a fogam, kitisztítva, mégis érzékeny. Mit tehetek, meg lehet előzni, vagy már azért nem segített a rendberakás se mert esetleg belül teljesen elvan rohadva? Egyáltalán a megcsinált fogam miért érzékeny? Azt hittem ha meglesz csinálva, akkor nem lesz érzékeny. Használok szájvizet is. (Listerine Total Care,Coolmint.) Felváltva használok őket, de mivel az is kissé hideg, bef*sok ha öblögetem a számat. A sensodyne fogkrémmel meglehet oldani az érzékenységet? Remélem, ja és 16 éves vagyok, ha számít valamit.
Válaszokat előre is köszönöm.
Moss fogat puha fogkefével kifejezetten vannak puha (soft) fogkefék van sima sörtésben vagy gumisban is
Figyelj arra, hogy alaposan mindenhol megmosd a fogaidat de ne súrold a fogaidat fogmosás közben túl erősen a fogkefével
Közepes hőmérsékletű vizzel mosd ki a szád, ne hideggel vagy meleggel
Ha végképp más nem segit akkor idegeltesd ki a fogad, nekem is az egyik ki van idegelve mert nagyon érzékeny volt és nem akarta abbahagyni a fájást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!