Valaki segítsen, ez még normális foghúzás után?
múlt hét kedden jártam a fogorvosnál, foghúzásra mentem, nem tudom, hogy annak számít e ami történt.
előtte való nap kezdett fájni, másnap rögtön mentem is, ennek ellenére úgy be volt gyulladva, hogy 15 injekció sem hatott, az orvos felajánlotta, hogy válasszak: vagy szedek gyulladáscsökkentőt vagy kihúzza úgy, ha vállalom a fájdalmat. én vállaltam, nem akartam szenvedni vele az ünnepek alatt. minden éreztem. ahogy ráfogott, rögtön letört a koronája, és így nem tudta kiemelni. a bent maradt gyökeret ketté vágta, de úgy sem tudta kihúzni, és a kettévágott gyökeret is ketté kellett vágni és csak úgy tudta kiemelni a darabokat. 40 percig voltam bent. ez az alsó 6-os fogam. másnap észrevettem, hogy a mellette lévő 5-ös fogamból hiányzik egy kis darab, illetve az 5-ös fogamnál az íny borzasztóan be van dagadva.
nos ez már 8 történt, az ínyem még minidg be van dagadva, és a fogam helye is fáj, nem elviselhetetlenül, de a fájdalomcsillapító még mindig kell. az ínyemre pedig gingisol plust is használok.
szerintetek ez még normális vagy menjek vissza? vagy mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!