Csontra kérdése:
Kevesebb mint 1 hete voltam foghúzáson.5 perc alatt lezajlott. Viszont most úgy érzem, hogy az előtte lévő fogam mintha mozogna picit! Ez normális? Remélem nem kell azt a fogamat is kihúzni.
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 19:22
1/6 anonim válasza:
Ezt azért érzed, mivel most van lehetősége a meglevő fognak ill. gyökérnek picit valóban mozognia a hely-bőség miatt. Majd, ha becsontosodik a kihúzott fog gyökerének a helye a csontban, akkor nem érzed majd.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
evés közben vettem észre, mikor véletlenül ráharaptam.
Kis fájdalmat éreztem, ez is elfordulhat?
2015. márc. 30. 19:36
3/6 anonim válasza:
Igen, normális, azon az oldalon még ne egyél egy darabig.
4/6 A kérdező kommentje:
Probálok :D bár véletlen volt!
Meddig tarthat míg normálisan beforr a seb, vagy nem tudom, hogy fejezem ki.
Köszönök mindent :)
2015. ápr. 1. 00:35
5/6 anonim válasza:
Szia! 1 hónap után már semmi baja nem lesz e helyének, de ne ijedj meg, ha ilyen szúrós csontos valamit érzel az ínyednél, az a másik csont, de nem lesz semmi gond, visszahúzódik :)
Tavaly 2 fogamat húzták, mindkettőnél így volt :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. ápr. 29. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!