Állandó fogszabályzóval meddig nem tudok enni? Több lent.
A felső 2,5 évig, az alsó csak fél évvel később került fel, szóval az csak 2.
Szépséghibája a dolognak, hogy aztán egyetemre mentem, elmaradtak a kontroll vizsgálatok, nem hordtam már az éjszakait, és alul kicsit visszacsúszott... persze nem olyan rusnya, mint előtte volt, és ez csakis az én hibám :D
Szerintem semmiképpen se kezdj otthon ilyen projektekbe, ha nagyon zavar a dolog, hívd fel inkább a fogorvost, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Ha jól értelmeztem, a két fogad között csupasz íny van, ugye? Az most egy darabig érzékeny lesz, de idővel bírni fogja majd a strapát, ha kicsit begyógyul a felszíne.
Ja, és egy tipp: ha nagyon rossz a helyzet, nyugodtan vegyél be egy fájdalomcsillapítót! Az ilyen csontfájdalmakra elég jól hatnak. Kitartás :)
Felhívtam a fogorvosomat,és azt mondta,hogy az egy ilyen gumiszerű tömés volt benne,és teljesen normális ha kiesik,csak egy ideig kellemetlen érzés lesz:)
Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!