Fogszabalyzosok! Velemenyt, tanacsokat kernek szepen allando fogszabalyzoval kapcsolatban? Bovebben lent.
szia(:
nekem 2 évig volt állandó,először ez az éjszakai valami volt,nem bírtam vele lélegezni,na jó legyen állandó. Azt ragasztják,nem fáj amikor felteszik. Nekem volt fent egy fogam ez a farkas fog vagy hogy a francba hívják :D
akkor kicsit ferde volt,szét állt.. gyönyörűen helyre hozta,de rettenetesen fájt amikor húzta,ugye mindig cserélik a drótot,amikor össze húzza lehúzza akkor a végén kilóg a vas darab azt levágatni szúrja hátul. erre mondják a szépségért szenvedni kell.. Állandóan bevoltam gyógyszerezve,a falat kapartam,annyira fájt,mert csúnya volt:S de szépen rendbe hozta,lehúzta a "farkas" fogat,egyenes lett,és máris jobban éreztem magam(: Szerintem anyukádék készüljenek be egy rakat fájdalom csillapítóval. ketadol,v cataflamot irass ki.. nem szabad rágózni,olyan enni ami nyúlékony karamella,meg apám tudja.. külön fogkefe kell,h a fogszabi alatt is tudd mosni,én csak pépeseket ettem,amit nem kell nagyon rágni. Fáj de a végeredmény csodás :D nem elakarlak ijeszteni,ez az én sztorim :D De nyugii :D szép lesz (:
Hello!
Nekem ma rakták fel... a ragasztás picit sem fáj és nekem kevesebb mint 1órába telt. Adtak ilyen bigyót és mondta az orvos h valszeg kifogja dörzsölni a brekett a szám belsejét és arra a cuccra tegyek abból az izéből (ezt jól elmondtam) és akk jobb lesz.. Édességet mértékkel és étkezések után öblíteni vagy ha megoldható fogat mosni. Nekem ennyi tapasztalatom van főként ragasztás.. Remélem segítettem (habár nem biztos.. mind1 már leírtam most már nem törlöm ki).
nekem volt állandó
én is féltem, hogy húde fog fájni, hát nem fájt, vagyis inkább olyan érzéshez hasonlítanám, mintha az ujjaddal megnyomnád a fogad, nyomós érzés, ezt fogod érezni amúgy aztán pár nap alatt elmúlik, de minden állításnál érzed majd
ami rosszabb, hogy belül a szájat felsérti a drót és az fáj tényleg, mintha egy seb lenne a szádban néha
amúgy nem olyan vészes, kis gyerekenek is van és sokan felnőtként vágnak bele
hogy jól áll-e hát az más kérdés, attól függ milyen, már van átlátszó, de az is látszik. véleményem szerint kevésbé ciki mint egy kusza fogsor, ráadásul ez kb egy évig van fent a kusza fogsor meg örökké
én büszke voltam rá, mert mindenki azt mondta szépek lesznek a fogaim, ezek az osztálytársaim voltak amúgy.... pedig tizen éves voltam akkor és tényleg semmi negatív dolog nem ért
engem senki sem cikizett pedig tini voltam, bár nevetni nem szerettem vele
tisztítása macerásabb, de már nagyon sok eszköz kapható, szóval ne csüngjön a kaja belőle :)
nem haraphattam almába és nem ehettem keményet pl mogyoró, de rágóztam simán vele, sosem jött le magától
a felrakás nem fáj, mert ragasztva van, csak rossz olyan sokáig tátott szájjal ülni, aztán fura mert érzed hogy van valami a szádban, amit meg kell szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!