Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzott fog helye, fogmosás...

Kihúzott fog helye, fogmosás után vérzett, rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Mivel a kérdést, nem tudtam értelmesen megfogalmazni, hogy megfeleljen ennek a rendszernek ezért rövidre fogva annyi történt, hogy 2 hete húzott fogam helyét ma 1 kicsit durvábban mostam meg a kelleténél és kb fél percig vérzett. Jobb felső 6-os talán a megnevezése, hátulról a 2. fog felül. Mivel elég nagy fog volt, nagy a helye, könnyen belemegy a kaja maradék amit nagyon nehezen, sőt szinte lehetetlen kiszedni másrészt meg nem is merek vakon kotorászni benne. Ezért most megmostam kicsit erősebben és végülis ami zavart az kijött de egy kis vér kísérte. Most ezt megint úgy kéne kezelnem, mint mikor húzták szóval semmi tejtermék, vagy ez már nem olyan nagy gond?

2015. ápr. 3. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, kezeld ugy, mintha frissen huztak volna ki a fogat de ez a seb mar nem olyan mely. Ne aggodj, ez normalis dolog.
2015. ápr. 3. 01:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm!
2015. ápr. 3. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!