Még mindig nem esett ki a tejfogam?
Ma voltam fogorvosnál es csinált egy felvételt a fogaimrol, amin látszik, hogy még a két felső szemfogam még mindig tejfog.. (23 éves vagyok) ő is meg volt lepődve, nemhogy én. Mondta, hogy sajnos szajsebeszeten kell majd feltárni az inyem es fogszabalyzoval lehuzni a helyére a fogakat. Ez mennyi időt és pénzt vesz igénybe? Mennyire fájdalmas??
Amíg lehuzzak a fogam, addig fog nélkül maradok majd? Vagy ilyenkor tesznek fel valami átmeneti pótlást? Most fogok egyetemen végezni és nem szeretnék így indítani rögtön majd egy állásinterjún..
1-es vagyok. Nekem is most nőtt ki az egyik bölcsességfogam. A személyes véleményem az, hogy sosem húzatnék ki egy egyébként egészséges fogat. Nekem is mondták, hogy lehet hogy előbb-utóbb majd ki fog esni, mert a tejfognak nem olyan a gyökere, de mivel apukámnak még 68 évesen is ugyanaz a foga tejfog, így vállalom a kockázatot.
A helyedben legalább megkérdezném másik orvos véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!