18 évesen most esett ki az utolsó tejfogam, ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
összefügg azzal hogy későn érő típus vagyok?2014. márc. 29. 16:14
1/7 anonim válasza:
Simán lehetséges hogy most esett ki a fogad, szerintem nem feltétlen függ össze azzal hogy későn érő típus Vagy. Lehetséges hogy most szívódott fel a tejfogad gyökere.
Jön már kiesett fogad helyén a maradó fogad?
2/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem jön, pedig már egy hete esett ki
2014. márc. 29. 19:35
3/7 anonim válasza:
Első vagyok
Hmm még kicsit várj ,ha nem nő mindenképp menj el fogorvoshoz.
De az is lehet h csírahiányos vagy és nincs ott fogad,de ezt csak a röntgen mondja meg. Ha tényleg nincs fogszabival összelehet húzni a fogakat. Viszont ha van ott fogad de nem tőr elő akkor fogszabival le lehet húzatni, nem annyira kellemes érzés de a fogadat előhozná.
(Fogászati asszisztens tanuló)
4/7 A kérdező kommentje:
fogszabályzót semmikép se akarok, max fogpótlást
2014. márc. 29. 22:42
5/7 anonim válasza:
Értem, hát ha fogpótlást akarsz akkor ha ott van a fogad az ínyedben és nem nő ki akkor biztos el kell távolítani sebészi úton és akkor vagy implantátummal egy fogat raknak be bár az elég költséges vagy a két mellette lévő fogad lecsiszolják és csinálnak egy hídat vagyis akkor 3 koronát kapsz. De szerintem menj el fogorvoshoz ő jobban el tudja ezt mondani Neked.
6/7 A kérdező kommentje:
sztem ez a csírahiányom lehet
2014. márc. 30. 13:09
7/7 anonim válasza:
elő fordulhat amúgy igen de röntgeneztesd meg és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!