Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek ilyen helyzetben...

Szerintetek ilyen helyzetben mennyire szügséges fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Csak eléggé mélyharapásom van, semmi több. (jó meg 1 fogam egy nagyon picit máshogy áll de egyáltalán nem feltűnő).

Szerintetek mennyire szükséges ilyen helyzetben fogszabályzó?:S (rögzített lenne)

2015. márc. 21. 06:47
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Rengeteg fogorvosnál, fogszabályozósnál fordultam már meg, és 10ből 11 azt mondta, hogy a mély harapás nemkezelése idővel a fogak elvesztésével járhat, illetve különböző állkapocs problémákkal, mivel a fogaid nem úgy állnak ahogy kellene, az állad dolgozik kétszer annyit rágáskor, mint amennyit kellene. Én feltetettem, semmit nem bántam meg, imádom a fogszabimat,és ajánlom neked is, ha nem is esztétikai okokból, hanem egészségügyi okokból.

Egyébként, ha nem vagy komplikált eset, annyi fogszabályozó van már ami láthatatlan, vagy belülre ragasztják, stb, ha téged zavarna. Hidd el megéri!

2015. márc. 29. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
okés:) végül felrakattam :D eddig nincs vele különösebb bajom..eddig.:D de majd kell harapásemelő ami állítólag nagyon rossz.
2015. ápr. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!