Szerintetek megérné a fogszabályzó?
Szia! 19 éves lány vagyok, és több mint 2 éve hordok fogszabályozó készüléket, és csak ajánlani tudom, minden fájdalom, és kellemetlenség ellenére!! Azonban vannak esetek, amiket jobban át kellene gondolnod:
Először is, tényleg CSAK akkor, ha TE szeretnéd...ha rád erőszakolják, akkor minél hamarabb leakarod szedetni, nem fogsz mosolyogni, nem érzed jól magad a bőrödben...stb
Másodszor, járj utána a fogszabályozó orvosnak! Ugyanis bátyámnak is volt, egy olcsóbb fogorvos kezelte Egerben, és két év hordás után, amint levették a készüléket visszaálltak a fogai. Magyarul kidobott pénz, és idő... Inkább vállald be a drágább, és több ideig tartó "szenvedést", mintsem kidobd a kukába...
A fogkihúzásra pedig ha szükség van, akkor engedd, mert lehet nem férnek el a fogaid, és így tudják csak megoldani.
Még egyszer mondom, én imádom, és nem bántam meg, hogy feltetettem!! (ha pedig lány vagy, és félsz a párkapcsolattól fogszabályozósan, nem kell, mert sok fiúnak tetszik!!) ;)
köszi a válaszokat különösen az utolsónak!:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!