Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek megérné a fogszabá...

Szerintetek megérné a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Az egyik szemfogam jobban kiáll, mint a többi. A fogorvos azt mondta, hogy lehet, hogy ki kéne húzni két fogat, mert el van torlódva a fogsorom, de majd a röntgen után többet mond. Azután 2 évig kéne hordanom és alulra is kéne. Megérné csak az miatt? (elöl a többi elég szabályosan néz ki)

2015. márc. 17. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt te érzed. Ha fontos neked, hogy hibátlan legyen a fogsorod, akkor igen.
2015. márc. 17. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha teged zavar akkor igen
2015. márc. 17. 18:25
 3/4 anonim válasza:

Szia! 19 éves lány vagyok, és több mint 2 éve hordok fogszabályozó készüléket, és csak ajánlani tudom, minden fájdalom, és kellemetlenség ellenére!! Azonban vannak esetek, amiket jobban át kellene gondolnod:

Először is, tényleg CSAK akkor, ha TE szeretnéd...ha rád erőszakolják, akkor minél hamarabb leakarod szedetni, nem fogsz mosolyogni, nem érzed jól magad a bőrödben...stb

Másodszor, járj utána a fogszabályozó orvosnak! Ugyanis bátyámnak is volt, egy olcsóbb fogorvos kezelte Egerben, és két év hordás után, amint levették a készüléket visszaálltak a fogai. Magyarul kidobott pénz, és idő... Inkább vállald be a drágább, és több ideig tartó "szenvedést", mintsem kidobd a kukába...

A fogkihúzásra pedig ha szükség van, akkor engedd, mert lehet nem férnek el a fogaid, és így tudják csak megoldani.

Még egyszer mondom, én imádom, és nem bántam meg, hogy feltetettem!! (ha pedig lány vagy, és félsz a párkapcsolattól fogszabályozósan, nem kell, mert sok fiúnak tetszik!!) ;)

2015. márc. 29. 13:46
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat különösen az utolsónak!:)

16/L

2015. márc. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!