Milyen a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Valószínüleg nekem is lesz fogszabályzóm, mert csámpásak a fogaim. Könnyen meg lehet szokni? Fáj amikor feltedzik? Rágót pl lehet enni? Lehet rendesen beszélni benne?2015. márc. 15. 18:56
1/2 anonim válasza:
Kb. 1 hét alatt teljesen megszokod, 1 hónap után meg már imádod.:)
A felrakásnál az a lényeg, hogy ne mozgasd a fejed, mert polírozzák előtte a fogaidat, és ha az ínyedhez ér elég kellemetlen. Egyébként meg meg sem érzed. Amikor húznak rajta fáj egy picit, mert érzékenyebbek a fogaid, de semmi különös dolog. Nem, rágózni nem lehet, mert ráragad, és soha nem vakarod le.:D
A felrakás után (rögtön) többet beszéltem, mint egyébként szoktam.:D
2/2 anonim válasza:
Nem olyan vészes,csak néha majd csesztetni fogja a az ínyedet,szádat meg ilyesmi.Rágózni lehet,csak vigyázz,hogy ne akadjon bele,mert akkor nehéz kiszedni :D Amior feltették nekem nem fájt,a megszokás se vészes,de voltak alkalmak amikor nagyon idegesített.De most már nincs fenn,és azért jobb így.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!