Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzóm van és fel...

Fogszabályzóm van és fel akarnak rakni valamit amitől nem nagyon tudok majd beszélni. Nem tudom pontosan mi ez, de mi van ha nem szeretném hogy felrakják?

Figyelt kérdés
Valamit magyarázott az orvos hogy ettől nem nagyon tudok majd beszélni max pöszén.Ez azért is jó mert nem sokára angolból középfokút szeretnék tenni és ott ugye van szóbeli is és ez igen zavaró lenne.Meg hát a mindennapi életet is egy picit megnehezítené.Mi van akkor ha én azt mondom hogy ezt most nem teszitek be?

2015. márc. 15. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnéd hogy szépek legyenek a fogaid, akkor ne tetesd fel. Te döntsd el mi a fontosabb: angol szóbeli (amit elhalaszthat, vagy megismételhetsz) vagy a fogaid, amik nélkül nem nagyon tudnál beszélni.

Egyébként ha azt mondod nem akarod, akkor nem tehetnek veled semmit sem (max. megsértődnek).

2015. márc. 15. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
A szépségért és az egészségért kell, és meg is éri szenvedni. Mert hogy a fogszabályozás az egészségről is szól. A nem megfelelő érintkezés miatt, máshogy kopnak, gyorsabban szuvasodnak a fogak, a rossz rágás miatt emésztési problémák alakulhatnak ki és még sok más egyéb negatív következménye van. Vállald be mindenképp! A szóbelin nem fognak lepontozni azért, mert pösze vagy kicsit. Egyébként ha szájpadlás tágító ívet kapsz attól az első 1 hétben leszel csak pösze, én kb 1 hét alatt megszoktam teljesen és már észre sem veszem.
2015. márc. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!