Fogszabályzom lesz, és kicsit félek. Fáj amikor felrakják, és utána milyen érzés?
Nekem csak éjszakai volt még anno, de megérte!
Először nagyon kellemetlen lesz és furcsa, majd pár év múlva mikor leveszik akkor meg az lesz furcsa, hogy nincs fogszabályzód :)
A lényeg, hogy szépek lesznek a fogaid, soha ne dohányozz!
27/F
Nekem volt éjszakai is meg állandó is, de tényleg nagyon megérte!
Az éjszakai, az elején tényleg elég kellemetlen érzés, de azt könnyen meglehet szokni.
Az állandó vagyis a multis kicsit keményebb dió, mert az eléggé tud fájni mikor felteszik utána, én kb két napig csak levest tudtam enni, mert fájt a harapás, de a felrakástól számított egy hét,a mi még kicsit kellemetlen míg megszokod, utána meg szinte észre se veszed, hogy ott van.
Mind a kettőnél ha mész meghúzatni, akkor lesz egy kicsit kellemetlen, hisz akkor hozza helyre felé a fogaidat, de hamar megszokod.
Mikor leveszik, nah akkor tuti, hogy nagyon fura lesz, én mikor két év után levették a multimat, alig mertem tükörbe nézni, nagyon furcsa volt... de mégis nagyon jó érzés is, hogy tök szép lett a fogsorom, és most már bátran mosolygok, szinte állandóan :)
Ja, és ne félj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!