Miért érzem úgy néha hogy fáj gyulladt beteg a fogam?
Figyelt kérdés
Pedig naponta egyszer mindenképpen kimossom, többször sajnos nem tudom mert akkor megy a hasam és a fogaim fájnak.
Ha rágozok néha attól is fáj de néha ha csokit eszek vagy chipset már akkor is fáj....
szuvas lyukas fogam nincs csak felületi szuvas
2015. márc. 18. 14:39
1/3 anonim válasza:
Fogorvos mondta, hogy nincs szuvas fogad?
2/3 anonim válasza:
Ha felületi szuvas, akkor lehet belül nagyobb lyuk is, de az is lehet, hogy olyan gyulladt, amiről kívűlről nem látszik semmi, fájhat akkor is ha fognyaki kopásod van, de fogorvoshoz kellene menned, hogy megröntgenezze és átnézze a fogaidat, csak ő tudja megmondani a tutit, mi csak tippelgetni tudunk.
3/3 anonim válasza:
Én amíg nem mentem fogorvoshoz, azt hittem, hogy csak két szuvas fogam van, de ott kiderült, hogy mind az. Ezt a hasmenéses dolgot nem értem, megy a hasad a fogmosástól? Lenyeled a fogkrémet, vagy mi?:) Nem értem, tényleg.
Szerintem menj el a fogorvoshoz, mert amit leírtál, hogy rágózás, evés közben fáj, intő jelek már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!