Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Két fog közti fogszuvasodás...

Két fog közti fogszuvasodás megállítható?

Figyelt kérdés
Azt hiszem két fogam közt fogszuvasodásom van. Olyan érzés, mintha kiesett volna a két fog közül egy kis rész. Ezt csak a nyelvemmel tudom kitapintani, nem fáj, nem érzékeny. El kellene mennem fogorvoshoz, ugye? Megállítható-e a folyamat anélkül, hogy fogat kellene kihúzni? Elég lehet annyi, ha innentől duplán odafigyelek a fogmosásra?

2015. márc. 7. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem húznának, csak tömnének. De azt meg kell csináltatnod.
2015. márc. 7. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne légy buta, miért kellene szuvas fogat húzni? Betömik. Menj, legyen megcsinálva most, amíg még csak kicsit lyukas. Lehet, hogy mindkét fogat tömni kell majd, lehet, hogy csak az egyik problémás, de még az is lehet, hogy csak fogkő színeződött el közöttük, ezt az orvos ránézésre megállapítja. Sipirc!
2015. márc. 7. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaja, ez sima tömés lesz "csak" ne parázz :)

Azzal tudod még megakadályozni, hogy máskor is kialakuljon hasonló, ha fogmosás mellett használsz még fogselymet is.

2015. márc. 8. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom: Menj el fogorvoshoz! Csak tömni fogják, ne félj. :)

ÉS használj fogselymet! Az sokat segít(het).

2015. márc. 8. 16:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó hogy összeszedtem magam, kiderült, hogy nem is lyukas, csak rengeteg fogkő volt *-*
2015. márc. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!