Érdes fog, hidegre érzékeny, ez szuvasodás?
Figyelt kérdés
az elsö, felsö fogaim belül érdesek, nem símák, illetve érzékenyek nagyon. Ez szuvasodás? Mit lehet vele csinálni?2015. febr. 13. 20:05
1/7 anonim válasza:
Szuvasodás, vagy zománcsérülés. Meg kell mutatni fogorvosnak, hátha kezelhető (pl lyuk).
2/7 A kérdező kommentje:
Ez kialakulhat egyik pillanatrol a másikra? Mert kb 3 hete van ez
2015. febr. 13. 20:16
3/7 anonim válasza:
Hát a szuvasodás nem... nem sérülhetett meg a zománcod? Mert nekem pl van ilyen a fogamon, hogy le van pattanva a zománc (eséskor történt), és ott sokáig érzékeny volt, de nem szuvasodik, mert tisztán tartom. Az ilyen érzékenységre Sensodyne fogkrém jó, de azért én csak megmutatnám egy dokinak.
4/7 anonim válasza:
A zomancserules kialakulhat 3 het alatt ,igen. Menj fogorvoshoz
5/7 A kérdező kommentje:
Elmegyek dokihoz, addig meg kiprobalom a sensodynet.
Koszonom a valaszolat
2015. febr. 13. 20:25
6/7 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz ő pontosan tudni fogja, hogy mi a bajod.
Nekem is olyanok az első fogaim belső felszínei, de semmi bajuk. A többi fogam is erősen barázdált, ezek is ilyenre sikeredtek.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem 3 hete lett ilyen es faj is, korabban sima volt
2015. febr. 13. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!