Kiszedik a bölcsességfogam (szájsebészeten), ha menstruálok?
Figyelt kérdés
Mi baj lehet, ha a kettő épp egy időben van/történik?2015. márc. 6. 14:54
1/7 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Beteg nem lehetsz, ha fogorvoshoz mész (azaz égúti betegség pl).
2/7 anonim válasza:
Állítólag jobban vérzel. Nekem pont megvolt, amikor kiszedték, nem véreztem el :D
3/7 anonim válasza:
Ha nem sürgős, akkor jobb elhalasztani, ha fogműtét lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Harmadik alkalommal mennék. Az elsőt azért mondtam le, mert a lányomat kórházba vitték és megműtötték, így rá következő nap nem akartam elmenni szájsebészetre, hogy vele tudjak lenni.
Második alkalommal pedig meghalt az egyik nagyon közeli rokonom, így az ehhez tartozó papírokat intéztem.
Most már elmennék így harmadjára, mert 2,5 hónapja húzódik és igen csak sűrűn fáj már.
A jobb hátsó (alul) rágófogamat ki kellett venni, mert a bölcsesség fogam annyira nyomta, hogy letört belőle egy darab és teljesen tönkre ment.
Nem szeretném, ha a másik oldalon is ez történne.
2015. márc. 6. 19:58
5/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod tőle. A menstruáció nem egy betegség, nem is egy állapot, hanem egy természetes dolog.
6/7 anonim válasza:
Ha ez a harmadik, hogy közbejön valami, akkor én tuti elhalasztanám babonából is. :-)
7/7 anonim válasza:
Semmi nem történik. Én összeszámolni sem tudom, hányszor jártam meg a szájsebészetet ilyen és ehhez hasonló dolgokkal és soha, egyszer sem kérdezett rá az orvos, hogy épp vérzek-e, mert ha igen, akkor az gond. Ha ez problémás lenne, rákérdeznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!