Tudnátok adni házi fogfehérítéshez tanácsokat? 17/L
szódabikarbónából lehet csinálni valahogy fogkrémet...
én is használtam egy ideig és nekem bevált, de fogalmam sincs hogy hogyan kell elkészíteni.
keress rá googleban
Hagyd a kontár ötletek és a szépségipari illóziókeltések tárházát.Csak akkor használj szódabikarbónát vagy citromlevet, ha tönkre akarod tenni a fogzománcod!
Fehéríteni pedig sehogy sem lehet házilag, csak a sárga árnyalaton lehet halványítani.
Ártalmatlanul a halványítást úgy tudod megtenni, ha egyrészt elhagyod a fekete teát és bagót (ha élsz ilyenekkel). Másrészt érdemes beszerezni egy elektromos fogkefét, ha még nincs (az oszcilláló-rotáló és pulzáló mozgással 40.000 mozdulat/perccel sokkal hatékonyabban tudsz halványítani, mint a hagyományos fogkefével kb. 100 mozdulat/perccel).
Fogfehérítés csak a fogászaton érhető el mély zsebbenyúlással. Viszont a sokszázezres fehérítés sem tartós..
Köszönöm szépen :)
Csak az volt, hogy először fehér foltok kezdtek megjelenni a fogamon.. aztán fogorvosom mondta, hogy mossam még jobban. Reggel és este szoktam mosni. + mostmár akkoris ha megyek valahova vagy valami olyat ettem, ami belement a fogamba, esetleg nincs rá jó hatással. De ennél csak sárgább lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!