Az természetes, hogy a házi barack, szilva és ribizli lekvárok nagyon csípik a nyelvem?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 14:37
1/4 anonim válasza:
Túl sok a tartósító, akkor csíp.
2/4 A kérdező kommentje:
És például a dió miért csíp?
2014. szept. 28. 17:29
4/4 anonim válasza:
Bizony a tartósító túladagolása teszi csípőssé, anyám befőttjei is ilyenek. A dió egyébként nekem is csípi a nyelvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!