Kopasz1977 kérdése:
Természetes az, hogy 6 éves kislányomnak fogváltás alatt begyulladt az ínye?
Figyelt kérdés
A kicsinek nem rég lazult meg a jobb felső metszőfoga, és azóta vörös, és picikét duzzadt az ínye, de csak a laza metszőfog, és a jobb szemfoga alatt, várjunk vele pár napot, (most extra soft fogkefével, és sensitive gyermek fogkrémmel mos fogat) hátha elmúlik, vagy vigyük miharabb orvoshoz?2014. aug. 27. 21:34
1/1 anonim válasza:
Nekem még csak 2 éves a kisfiam de olvastam ilyenekről anno hogy mi van fogváltáskor. Lehet az a kis lányodnál hogy túl gyorsan nő az alatta lévő új fog és ott nyomja az inyét.
de lehet az is hogy annyira mozog neki hogy az ínyét bedurrantja.Az is lehet, hogy annyira ki van mozdulva, hogy alászorult valami hami maradék és attól van begyulladva. Ha nagyon mozog, és fáj is neki azért mutasd meg dokinak hátha mondd rá valami okosabbat mint én :)
ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!