Feltétlen visszakell menni? Mi lehet az?
Na, most akkor elvesztettem a fonalat. Azért mennél vissza, mert nem tudod, hogy mi micsoda a szádban?
A szájpadláson átívelő fém az a szájpadlás tágító (más néven palatinal) ív. A szemfogak hátravontatásához van az ötös fogadon a fém, hogy ne az mozduljon előre, hanem a szemfogak induljanak el hátra.
Az érzékenység pedig teljesen normális fogszabályozás alatt. Kitartást! (amúgy nem brikett, hanem brekett)
A kezelés menetét csak a fogorvosod tudja megmondani. Nekem is vontatják gumifüzérrel a szemfogaim hátrafelé per pillanat, de fent van minden fogamon a brekett ettől függetlenül, így kicsit értetlenül állok a dolog felett.
Ha nem mozog, nem lötyög semmi (gondolom a brekettekre meg a gyűrűkre), akkor nem kell visszamenned amiatt, mert kényelmetlen. A következő 1 hétben feltehetően szana-szét fogja törni a szád belsejét a sok új dolog ami most bekerült, úgyhogy köss jó barátságot a fogorvosodtól kapott viasszal. Azt nyugodtan nyomkodd oda, ahol érzed, hogy élesebb és irritál. Ha nem kaptál viaszt, akkor DM-ben, gyógyszertárakban beszerezhető. Nagyon nagyon hasznos kis dolog, én szinte WC-re se megyek el nélküle.
Visszamentem
kivette azt az egesz fémet ami a jobb szemfogam es a jobb 6ost kötötte össze. Benne volt az inybe így vágva kvázi es utana vérzett is. Ugyhogy kivette. Kicserélte. Ez mar nem áll bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!