Mit tegyek, nemsokára lesz fém fogszabim, és nagyon félek?
nyugimár:D 5 évvel ezelőtt volt az amikor a fogszabi miatt cikiztek vkit.. tök divatos.. engem minden osztálytársam irigyelt mikor még volt:) cserélhetünk is,ha akarod:D én imádtam(: persze fáj meg minden.. de hát megszoktam egy idő után. kérd meg,hogy hagy lehessen színes gumikat rátetetni.:)ez nagyot dob rajta
sok sikert(:
most lesz világvége, mikor a fém fogszabi a reneszánszát éli és Amerikában még a 30 évesek is felrakatnak a szép fogukra mert divat???
ne aggódj!most tényleg divat!A lényeg hogy ne takargasd,hanem mosolyogj ugyan úgy teli szájjal, ha határozott vagy mindenkinek tetszeni fog.
Én volt hogy felemás cipőbe jártam suliba, volt két ugyan olyan fazonú cipőm csak az egyik lila a másik kék.Csak azért mert poénnak tartottam, senki sem szólt, és csak azért mert határozottan viseltem.
Hidd el ha a belső kisugárzásodból azt látják, hogy nem szégyelled akkor nem fognak piszkálni.
Ja és tudom mit beszélek, húgom mint él amcsiba, mi is nemrég jöttünk vissza....:)
Köszönöm szépen,nagyon kedvesek vagytok:) Várom a többi választ:)
Ohh, és mégegy kérdés, az első válaszolóhoz: A színes gumikat, fellehet tetetni a fémfogszabályzóra is? (Erről esetleg képet tudtok adni?)
első vagyok
igen fel lehet tetetni,bocs h ezt igy megkérdezem,de van másmilyen is mint fém?:$
szóval tappancsokat ragasztanak a fogaidra,mindegyik tappancsba van luk és azon át vezetnek drótot és a tappancsokra rakják rá a gumit. nem mindenhol tudnak rárakni,de az esetek 80%-ban igen:D én 2 fogorvosnál voltam az egyik aztmondta nem,aztán különbözö okokbol átmentünk egy másikhoz ő pedig kérdezés nélkül mondta h tud.:) háát kép nem tudom h hol van:( de majd keresek és ha megtaláltam küldök
köszönöm a válaszokat:) De még várom a többit is:):)
De nagyon Köszönöööm
Rajtam ezeregy dolog van+fogszabályzó, ami miatt be tudnak szólni az emberek, és ezt sokan meg is teszik.
De olyan még egyetlen egyszer nem volt, hogy a fogszabi miatt cikiznének. Minden más miatt kaptam már beszólásokat, de a fogszabályzómra még senki nem tett megjegyzést. Akinek nem tökéletes a fogsora és piszkálódik, annak ez tabutéma.
Ja és volt egy kapafogú osztálytársam, aki minden álló nap piszkált a suliban, aztán amikor megkaptam a fogszabályzóm, még a környékemre se jött. :D
Amúgy most van 1,5 éve fogszabim, de én imádom, azt hiszem ha leveszik, depressziós leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!