Tegnap tettek fel a fogszabalyzom es iszonyatosan huzza a gogaim. Az egesz felso fogsorom faj (csak felsot fogszabim van) d meg a szajpadlasom is. Ha hozzaerek is belehalok. Ez normalis? Meddig fog meg fajni?
Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de mennyibe került a fogszabályzás, hogy csak felső?
köszönöm..:)
az egyénfüggő hogy mennyi ideig fáj. én 3-4 napig nem tudtam szilárd kaját enni. az egyik barátnőm meg több mint egy hétig. de nagyon megéri hidd el! nekem tegnap szedték le a fogszabimat :)
am én gyümölcsöket ettem összepürésítve, tejberizst, meg kipróbálhatod azt hogy kakaóba beáztatsz kalácsot vagy zsömlét, vagy valami péksüteményt. vannak olyanok akiknek nagyon ízlik, próbáld ki. nagymamámnak az volt a mániája hogy ilyennel tömött... xD
még mindig fáj? mert nekem is lesz és félek attól h fájni fog de jót fog tenni nekem is mert én sem mondhatom vékonynak magam és legalább fogyok pár kilot.
ha az én véleményemet kérded akkor hoghurtot ,tejberizst,és kefirt egyél!
egyépként hány éves vagy és magándokihoz jársz-e ,és te választhattál ilyen szinesgumikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!